mobiele site
 • harbour-night-
  haven zeevracht IMO IMDG gevaarlijke stoffen
 • vliegtuig-sillhouette-
  luchtvracht gevaarlijke stoffen IATA DGR ICAO dangerous goods
 • truck-cloudy-
  ADR transport vervoer gevaarlijke stoffen
 • trein-containers-
  Trein spoor vervoer gevaarlijke stoffen RID ADR ADNR
 • wegtransport-luchtvracht-gevaarlijke-stoffen-iata-icao-adr
  wegtransport luchtvracht gevaarlijke stoffen IATA ICAO ADR

TRAINING

Training is van essentiëel belang!

Het tijdsbestek waarin iemand zich 'n nieuwe vaardigheid eigen maakt, is afhankelijk van diverse zaken. De kwaliteit van de training plus de kwaliteiten van degene die de training verzorgt.

DGM streeft het hoogste kwaliteitsniveau na voor zowel training, als docent. Om dat te bereiken is gekozen voor een combinatie van interne training met kwaliteit-borgende programma's. Zó verkrijgen we helder inzicht in onze verrichtingen; de resultaten plus de terugkoppeling van onze cursisten vormen daarbij een leidraad t.b.v. voortdurende verbetering.

 

Trainingsprogramma's.

DGM trainingsinstituten bieden u een scala aan trainingsprogramma's. Van bewustwordingscursussen m.b.t. Gevaarlijke Stoffen tot volwaardige certificatie-programma's t.b.v. Veiligheidsadviseur Gevaarlijke Stoffen; van basisvaardigheid m.b.t. beveiliging van luchtvracht en/of certificering tot Beveiligings Adviseur Luchtvracht.

Naast Gevaarlijke Stoffen en beveiliging, bieden veel DGM trainingsinstituten programma's aan zoals cursussen milieuzorg, belading- en vastzetten van lading, chemische classificatie, alsmede ondersteuningsprogramma's t.b.v. de medische wereld. Bekijk gerust onze online cursus agenda of neem contact op met ons. 

DGM-scholen zijn doorgaans IATA-geaccrediteerd.

 

Op maat gemaakt, én op locatie. 

Ieder DGM trainingsinstituut biedt op verzoek trainingen aan op elke gewenste locatie. Wanneer een speciaal cursus programma wordt verlangd zullen wij samen met u een training op maat ontwikkelen, welke op uw specifieke situatie is afgestemd. En, die in overeenstemming is met nationale- en/of internationale vereisten.

Neem gerust contact op met ons voor verdere informatie.

training-gevaarlijke-stoggen-iata-adr

Heeft u vragen over onze cursus agenda of over trainingen op maat (waaronder IMDG, ADR etc), neem dan gerust contact met ons op.

iata-accredited-school

Contact informatie

DGM Netherlands B.V.
 Zandsteen 46
2132 MR  Hoofddorp   Nederland

Kvk: 58182349

BTW Nummer: NL852914015B01

 

Bel ons:
Tel. 023 - 303 3470

CONTACT

Mail ons:
info@dgm.nl

ROUTE

© DGM Netherlands 2017