mobiele site

Opslag Voorzieningen

Vanuit de markt ontvangen wij in toenemende mate vragen met betrekking tot advies over aanschaf van opslagvoorzieningen ten behoeve van gevaarlijke stoffen. Aangezien het kiezen van de juiste opslagvoorziening in de regel afhankelijk is van een complexe combinatie van regelgeving en omgevingsfactoren, helpen wij u graag om tot oplossingen te komen die tegelijk veilig zijn én die voldoen aan de wettelijke eisen.

Van een brandwerende kast voor laboratoriumflessen tot en met brandwerende kluizen voor meerdere pallets: in nauwe samenwerking met één van onze gespecialiseerde leveranciers zullen wij u altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Uiteraard voldoen alle opslagvoorzieningenen aan de PGS-regelgeving.

Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact op met één van onze PGS-specialisten en laat u informeren over de mogelijkheden.

 

 

 

 

bmc-w

Niet wat u zoekt?

In onze webwinkel vindt u alles wat u nodig heeft met betrekking tot gevaarlijke stoffen. Van verpakkingen tot en met opslagbunkers, gevaarsetiketten etc. Mocht u vragen hebben over het door ons getoonde assortiment, of op zoek zijn naar iets wat niet in onze webwinkel aangeboden wordt, vragen wij u contact met ons op te nemen. De kans is groot dat wij u dan alsnog kunnen leveren wat u zoekt.

Contact informatie

DGM Netherlands B.V.
Zandsteen 46
2132 MR  Hoofddorp   Nederland

Kvk: 58182349

BTW Nummer: NL852914015B01

 

Bel ons:
Tel. 023 - 303 3470

CONTACT

Mail ons:
info@dgm.nl

ROUTE

© DGM Netherlands 2021