mobiele site

Services

Verpakking, documentatie, acceptatiechecks.... Noem maar op! We zijn u graag van dienst bij logistieke oplossingen.

Ompakken van Gevaarlijke Stoffen

De meeste (gevaarlijke-) stoffen vereisen een verpakking conform de voorschriften en bepalingen behorend bij de wijze van transport waarmee deze goederen hun weg vinden. DGM kantoren houden toereikende voorraad om uw zendingen snel te kunnen ompakken en om deze “ready for carriage” weer bij u terug te bezorgen.

Ompakken kan ook noodzakelijk zijn wanneer zendingen beschadigd geraakt zijn tijdens vervoer, of als plotseling voor een andere vorm van transport moet worden gekozen en de gebruikte verpakking niet meer in overeenstemming blijkt te zijn met de eisen geldend voor de nieuwe transportmodaliteit. 

Documenteren 

Onze DGM-specialisten kunnen u voorzien van alle aan gevaarlijke stoffen gerelateerde transportdocumentatie. Ook kunnen zij u assisteren bij het verkrijgen van ontheffingen, NOTOC's en manifesten m.b.t. documentatie. 

Acceptatiechecks 

Het aanvaarden van verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid gaan hand in hand bij het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Teneinde te helpen uw aansprakelijkheid te verminderen, kan DGM namens u zendingen checken, accepteren en goedkeuren, voordat deze verder door de vervoersketen worden geleid. Voorbeelden van deze dienstverlening zijn acceptatiechecks op luchthavens, controles op het scheiden van gevarenklassen in zeehavens, en afsluitende ladinginspecties.

Bovenstaande operationele diensten beschrijven in het kort onze service, maar neem gerust contact met ons op voor aanvullende vragen.

dg-notes

Al deze diensten kunnen wij desgewenst ook op uw locatie uitvoeren !!

Contact informatie

DGM Netherlands B.V.
Zandsteen 46
2132 MR  Hoofddorp   Nederland

Kvk: 58182349

BTW Nummer: NL852914015B01

 

Bel ons:
Tel. 023 - 303 3470

CONTACT

Mail ons:
info@dgm.nl

ROUTE

© DGM Netherlands 2021