mobiele site

Gevaars- en Behandelingsetiketten

Nadat uw zending is verpakt, dan dient deze nog voorzien te worden van de juiste merken en etiketten. DGM levert alle gevaars- en behandelingsetiketten en u kunt er van verzekerd zijn dat wij u de juiste etiketten leveren !

Ook voor het inprinten van bijvoorbeeld etiketten ten behoeve van Lithium Batterijen met uw telefoonnummer bent u bij ons aan het juiste adres.

Niet wat u zoekt?

In onze webwinkel vindt u alles wat u nodig heeft met betrekking tot gevaarlijke stoffen. Van verpakkingen tot en met opslagbunkers, gevaarsetiketten etc. Mocht u vragen hebben over het door ons getoonde assortiment, of op zoek zijn naar iets wat niet in onze webwinkel aangeboden wordt, vragen wij u contact met ons op te nemen. De kans is groot dat wij u dan alsnog kunnen leveren wat u zoekt.

Inprinten van etiketten

Sommige etiketten bieden vrije tekstruimtes, bijvoorbeeld de etiketten voor Lithium batterijen. Wij kunnen deze in eigen beheer tegen aantrekkelijke tarieven inprinten met bijvoorbeeld uw telefoonnummer. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Contact informatie

DGM Netherlands B.V.
Zandsteen 46
2132 MR  Hoofddorp   Nederland

Kvk: 58182349

BTW Nummer: NL852914015B01

 

Bel ons:
Tel. 023 - 303 3470

CONTACT

Mail ons:
info@dgm.nl

ROUTE

© DGM Netherlands 2021