mobiele site

Binnenverpakkingen

Een gevaarlijke stof welke in een samengestelde verpakking vervoerd dient te worden, zal allereerst in een binnenverpakking afgevuld moeten worden. Hierbij treft u een selectie aan van een aantal types binnenverpakkingen die wij vanuit ons assortiment kunnen leveren. Houd u er rekening mee dat de binnenverpakking resistent moet zijn tegen het af te vullen product ? Neemt u gerust contact met ons op indien u op zoek bent naar een binnenverpakking welke geschikt is voor uw producten.

Tussenverpakkingen

Voor sommige stoffen schrijft de regelgeving voor dat er een tussenverpakking gebruikt dient te worden. Zeker indien de te vervoeren stof in een glazen fles is afgevuld is het aan te bevelen (voor zover de regelgeving dit niet reeds verplicht) om deze eerst in een tussenverpakking te plaatsen alvorens deze in een al dan niet UN geteste verpakking wordt geplaatst.

Niet wat u zoekt?

In onze webwinkel vindt u alles wat u nodig heeft met betrekking tot gevaarlijke stoffen. Van verpakkingen tot en met opslagbunkers, gevaarsetiketten etc. Mocht u vragen hebben over het door ons getoonde assortiment, of op zoek zijn naar iets wat niet in onze webwinkel aangeboden wordt, vragen wij u contact met ons op te nemen. De kans is groot dat wij u dan alsnog kunnen leveren wat u zoekt.

Contact informatie

DGM Netherlands B.V.
Zandsteen 46
2132 MR  Hoofddorp   Nederland

Kvk: 58182349

BTW Nummer: NL852914015B01

 

Bel ons:
Tel. 023 - 303 3470

CONTACT

Mail ons:
info@dgm.nl

ROUTE

© DGM Netherlands 2021